Gradering med parallel effekt ✂️☑️

Gradering med parallel effekt ✂️☑️

Postet av Kevin Dang den 15. Sep 2016

Hurra! I dag hadde vi klippetest i gradering med parallel effekt. Dagen startet med at gruppe A og B startet til vanlig tid med opprop 08.30, mens C og D ble ropt opp 09.30. Av en eller merkelig grunn så hadde jeg mareritt om at jeg hadde forsovet meg, så jeg møtte opp på skolen 08.25. Det er jo greit det også, for jeg følte jeg hadde god tid og slapp å stresse sånn med å gjøre klart plassen min.

Teoriprøven går veldig greit, det eneste jeg sliter med å huske helt riktig er arbeidstegningene. Jeg vet hvordan det skal se ut, men jeg glemmer eksakt de riktige linjene. Fikk 12/15 mulige poeng da, så ikke så verst.

Etter teoriprøven så begynte jeg med å klippe med engang, til å begynne med så føltes det veldig merkelig, for tidligere så var det ikke mulig å klippe håret ved nakken siden det var så kort, men i dag så gikk det. Så jeg måtte stå stille i fem minutter og tenke over om jeg gjorde det riktig eller ei. Jeg brukte 2 timer og 15 minutter på både klipp og føhn. Jeg føler jeg brukte den tiden jeg trengte og at jeg ikke kunne gjort det noe bedre. Jeg hørte ikke hva de sa under vurderingen min da det var så mange som stod med føhnen sin så det var ganske bråkete.Her er resultatet av min gradering med parallel effekt. Om jeg kan si det selv, så er jeg veldig stolt over meg selv! 😁 Kan hende jeg hadde litt smårusk i håret, men hadde jeg klipt det bort så hadde jeg nok klipt litt mer enn jeg burde, hehe. 🙈

Etter skolen så dro jeg, Serine, Edvard og Ingrid på Mamma Pizza og spiste pizza såklart, deretter på Fuglen og drakk kaffi og lemonade. Om dere lurer så var pizzaen god, anbefales! Rimelige priser også.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc