Bloggvinner | Kevin Dang
Adam og Eva Skole og Akademi

Adam og Eva Skole og Akademi

Bloggvinner | Kevin Dang

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 16. Sep 2016

Det er med stor glede vi gratulerer Kevin Dang som vinner av månedensblogger. Kevin har vist stor engasjement og bloggen hans har et relevant, inspirerende og faglig innhold. Ta en titt på Kevin sin blogg her.


Hvem er Kevin?

Jeg er en 23 år gammel positiv gutt fra Lillestrøm som startet på Adam og Eva Skolen høsten 2016. Jeg har alltid hatt en drøm om frisøryrket, men det har aldri vært så sterkt som nå i år. Jeg ser på meg selv som en kreativ person, og som er veldig glad i å jobbe med mennesker.

Tidligere har jeg studert restaurant- og matfag på vgs, allmenn påbygg for generell studiekompetanse, samfunnsfag på MF og økonomi og administrasjon (årsstudium) på Handelhøyskolen BI, Nydalen.


Hva er formålet ditt med bloggen?

Det er å kunne se tilbake på alt jeg har lært av de flinke lærerne og tiden min på Skolen, er vel kanskje det største formålet med bloggen. Jeg synes allerede det er gøy å se tilbake på gamle blogginnlegg. Dagene går så fort og vi lærer ufattelig mye, så det er gøy å kunne se tilbake på dager med masse variasjon og lærdom. I tillegg tenker jeg det er en fin kanal å vise hvem jeg er og hva jeg gjør, for fremtidige arbeidsgivere.


Hva inspireres du av i hverdagen?

Åh, det er så mye! Jeg elsker instagram og følger alt fra hår, makeup og matkontoer. For å få ekstra inspirasjon benytter jeg også mye pintrest, youtube og tumblr. Dette er fantastiske kanaler for å få inspirasjon til å lage og gjøre noe eget.


Hva er din frisørdrøm?

Jeg tenker at veien blir til mens man går. Men mitt aller største mål er å komme inn i Adam og Eva Gruppen. Jeg liker å skille meg ut, og er det et inntrykk jeg har fått av Adam og Eva er at man kan være seg selv, det liker jeg.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc