Like lengder | Bloggevent

Like lengder | Bloggevent

Postet av Kevin Dang den 16. Sep 2016

Hei igjen! 😁

I dag startet vi dagen med en liten demo i like lengder. Dette har vÊrt den raskeste demoen vi har hatt. Mens vi satt og sÄ pÄ demo sÄ skrev vi ned vÄre egne huskelister, da det er forskjellige fremgangsmÄter Ä utfÞre en slik klipp pÄ.

Etter demo skulle vi finne sakene vĂ„res og begynne Ă„ klippe. Til Ă„ begynne med sĂ„ ga det ingen mening i det hele tatt, fordi det nesten ikke var noe som helst hĂ„r Ă„ klippe pĂ„ noen deler av hodet, da det var for kort fra tidligere klipp. Den stĂžrste utfordringen var vel Ă„ holde seg i 90 Âș hele veien og ikke endre graden. Jeg fikk tips om Ă„ ta mindre passĂ©er om gangen slik at passĂ©en alltid ligger i 90 Âș.

BLOGGEVENT
Etter klipp og rydding sĂ„ hadde vi vĂ„r fĂžrste bloggevent, det var veldig gĂžy og spennende. Det var en hemmelig venn som tenkte pĂ„ oss alle i klassen og delte ut kjĂŠrlighet pĂ„ pinne til alle i klassen. Itillegg ble jeg overrasket pĂ„ plassen min med en melkerull av min hemmelige venn, om du leser dette innlegget sĂ„ tusen takk! 😁

Hehe, sÄ ble vinneren av bloggevent for mÄnedens beste blogger meg da. Du kan lese intervjuet HER.

HÄper alle har hatt en strÄlende dag, for det har jeg. God helg da folkens!