Fra økende lengder til kombinasjonsklipp ✂️

Fra økende lengder til kombinasjonsklipp ✂️

Postet av Kevin Dang den 27. Sep 2016

Heihei! Jøss, må virkelig si at tiden går ekstremt fort, det er allerede ny klippetest i morgen. Det var ikke så lenge siden vi hadde klippetest i økende lengder for å si det sånn. Økende lengder var en veldig omfattende klipp, med mye å tenke over. Det å holde fingrene likt på begge sider var veldig vanskelig, men det gikk ganske bra. Bedre enn jeg hadde sett for meg. Denne klippen var så vanskelig at jeg måtte kryssjekke meg hele tiden, og det er jo bare bra! På den måten er man på den sikre siden og kan gå tilbake til den passéen det oppstod feil på, og rette det før det er forsent. Sånn at man slipper å starte på nytt.

Her er resultatet av min økende lengder. Jeg følte det gikk ganske greit med resultatet. Og jeg skrev i egenvurderingen om småfeil som oppstod i klippen og hvorfor det skjedde, og hva jeg kunne gjort annerledes. Jeg fikk 5- på denne klippetesten, så jeg er fornøyd! Man tenker at man har gjort det dårlig når det er så mye småhår synlig etter føhn. Men vi brukte en denman børste og ikke rundbørste som man egentlig bruker til økende lengder.

Ellers så har vi gått fra økende lengder til kombinasjonsklipp. ØL, LL, G (økende lengder, like lengder, gradering) Jeg liker denne klippen bedre enn økende lengder, hehe. Det er fremdeles mye å tenke over, og vil si det er en delvis omfattende klipp. Jeg gleder meg faktisk litt til klippetest i morgen, det eneste jeg gruer meg til er arbeidstegningene, det er ALLTID noe jeg gjør feil. Jeg synes det er så vanskelig å huske linjene, og det hjelper jo ikke så veldig når projeksjonstegninga i ØL, LL, G ser ut som en klovn.


Slik ble kombinasjonsklippen! Gleder meg til den skal bli kortere i morgen. Det er så mye enklere å polere og føhne håret når det ikke er kjempelangt.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc