Liss Ultimate Masque

Liss Ultimate Masque

Postet av Kevin Dang den 30. Sep 2016

Hei folkens! I dette innlegget skal jeg snakke litt om Liss Ultimate Masque fra L'oréal Professionnel. Jeg ble kjent med denne kuren da jeg ble kåret til månedens blogger og fikk med meg noen fine produkter, hihi.Til å begynne med så ble jeg litt småskeptisk, for de aller fleste vet at L'oréal Paris sine produkter ikke er så særlig gode. MEN, det er stort forskjell på L'oréal Paris og L'oréal Professionnel | Expert. Forskjellen er nok at de bruker mer ekslusive og dyrere ingredienser i produktene deres enn det vanlige merket. Jeg er ikke bombesikker, så ikke skyt meg om jeg tar feil.

Uansett så har jeg prøvd ut denne kuren nå, og jeg må virkelig si at jeg er imponert over den. Denne kuren gjør håret mitt mykere, glattere og det beste av alt, den demper ned frizz. Jeg har endel frizz i håret mitt da jeg har fall / litt krøller. Sånn ellers så bruker jeg All Soft Heavy Cream av Redken. Forskjellen mellom All Soft og Liss Ultimate er at Liss Ultimate gir meg mer glatthet og demper frizzen bedre, selv om All Soft er helt lik. Alt i alt så gir All Soft meg bedre resultat sånn utover 2-3 dager uten at jeg vasker håret, men det er også fordi jeg bruker hele All Soft serien av Redken.

Jeg tror jeg skal kjøpe shampoo og conditioner av Liss Ultimate serien for å teste den ut enda mer. Så langt er jeg veldig fornøyd med kuren. Det står den skal ligge i håret i ca 2-3 minutter, men jeg har latt den virke i 5 minutter.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc