Søndag

Søndag

Postet av Kevin Dang den 2. Okt 2016

Hei bloggen, neida. Hei! Nå er det offisielt høst folkens, i dag var det skikkelig kaldt! Jeg våknet opp klokken 08:15 og sjekket hvor mange grader det var ute. Og det var ikke mer enn 5 ⁰C. Etter at jeg våknet opp så tok det ikke lang tid før jeg ble sulten, dette er så uvanlig av meg. For jeg spiser veldig sjeldent frokost, selv om jeg absolutt bør begynne å gjøre det. Det er jo tross alt det viktigste måltidet iløpet av en dag.

Dette hadde jeg til frokost + to kopp med kaffe og litt nøtter.Ellers har jeg brukt deler av tiden min til å rydde i klesskapet. Nå har jeg ryddet bort sommerklærene og lagt frem litt mer vinterklær. Jeg innser også at jeg har veldig lite av vinterklær, 60% av alt jeg eier er sommerklær. Det er ille, jeg MÅ ha flere vinterplagg. Spesielt når det begynner å bli kaldt ute som det er nå.

Ellers så pleier jeg å ha klær på dette klesstativet. Jeg bytter klærene etter vær, humør og hvor jeg skal. Synes dette er ganske greit for meg selv, så slipper jeg å våkne opp og lure på hva jeg skal ha på meg.


Ahh, gleder meg faktisk til vinter, da kan jeg endelig pakke meg inn i masse varme klær og skjerf. (Det gjør jeg allerede egentlig). Mest av alt så trenger jeg nye bukser. Jeg har enten gått lei av de jeg allerede har ellers så har de blitt for småe.


Prøver hardt å kvitte meg med forkjølelsen. Jeg hater å være syk, heldigvis så blir jeg veldig sjeldent syk da. Syntes så synd på meg selv at jeg bakte en kake og vafler til meg selv, nam.


Ellers så har jeg brukt tiden min i helgen til å strikke, det har jeg ikke fått tid til på lenge. Jeg synes det er så avslappende å bare sitte å høre på musikk og strikke.Veldig random blogginnlegg, men følte for å oppdatere! Også må dere gjerne følge meg på min Instagramkonto da! HER.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc