Kort gradering ✂️

Kort gradering ✂️

Postet av Kevin Dang den 3. Okt 2016

Bø! I dag hadde vi klippetest i kort gradering. Hvordan gikk det? Det gikk ganske bra, men resultatet ble ikke like bra som jeg hadde håpet på. Jeg følte jeg klarte meg relativt bra til å ikke ha klippet denne klippen før. Det eneste jeg har gjort de andre dagene, var å file av og øve meg på saks over kam metoden. Jeg fikk en 3'er på denne klippetesten, det er jo egentlig bra da. Bare jeg som er litt hard mot meg selv, hehe.

I morgen har vi en ny demo. Regner vel med at det er en demo i kort gradering, bare helt annerledes, men jeg er ikke sikker. Og tenk på det, på onsdag skal vi ha modeller på stolene våres! Da slipper vi de stativene som aldri vil stå fast. Jeg både gleder og gruer meg til dagen. Det kan enten gå skikkelig bra eller skikkelig dårlig, men jeg tar det som det kommer. Jeg synes denne klippen er veldig vanskelig! Jobber man for sakte med å klippe og dra kammen oppover så vil man ende opp med å få hakk i graderingen sin. Så her gjelder det å ha hodet fokusert og tenke positivt. Da går alt det som regel ganske bra :-)

Jeg er ganske fornøyd, sånn utenom at jeg hadde en disconection på høyre side :-( Jeg hadde en skikkelig overheng som jeg overså. Jeg tenkte "oi, shit..." da jeg ble sjekket. Trodde virkelig jeg hadde strøket egentlig, så jeg burde vel være glad over at jeg fikk en 3.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc