Kort gradering på modell ✂️

Kort gradering på modell ✂️

Postet av Kevin Dang den 5. Okt 2016

Hei alle sammen! I dag har vært en skikkelig morsom og lang dag. Var ganske nervøs på vei til skolen i dag. Er jo tross alt første gangen vi klipper på mennesker, etter flere uker med klipp på dukkehoder. Det var så mye bedre å klippe på ekte hoder! Du slipper å måtte fikle med stativet og det er så mye enklere å se feil på et menneskehodet enn på dukkehodene.


Min første modell ble Halvor. Jeg og Halvor har kjent hverandre i snart 6 år, og jeg har aldri sett han med kort hår før. Han har alltid hatt litt lengde i håret sitt, men etter og ha å sittet i frisørstolen i dag så ble han altså veldig kort!
Se så langt hår Halvor hadde! Det er over 60 cm som er klippet bort! Halvor bestemte seg for over et halvt år siden at han skulle klippe seg kort for å donere bort håret sitt. Da spurte jeg han om han ikke kunne vente noen måneder slik at jeg kunne klippe det på skolen. Håret som er klipt av skal doneres til kreftsyke barn som har mistet håret sitt. Det er så inspirerende at han har valgt å donere bort håret sitt til noen som trenger det. ❤️‍ Det gjør meg så glad!

Låner dette bildet av Adam og Eva Skole og Akademi fra Instagram som flinke Fay har tatt!


Her føhner jeg håret til Halvor før jeg klipper håret hans i en gradering med saks over kam teknikk. Denne teknikken føler jeg at jeg har fått til ganske bra. Er dere spente på resultatet?!?!?
Hihi. Det er så uvant å se han med så kort hår! Har aldri sett Halvor med så kort hår før. Han passer veldig godt med kort hår da, flere som er enige? Også vil håret som er klipt av gå videre til noe positivt. Og jeg har fått æren av å være en del av denne prosessen, ved å klippe! Tusen takk for at du satt modell for meg, Halvor.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc