Kubisk form | Parallel gradering.

Kubisk form | Parallel gradering.

Postet av Kevin Dang den 8. Okt 2016

God kveld alle sammen! Nå har jeg kommet hjem fra skolen. Og ja, på en lørdag. I dag har Ann Christin og Anne-Lise holdt kurs i kubisk form og parallel gradering for lærlinger/ frisører. I den anledningen så har jeg og Edvard vært assistenter, og hjulpet til med å rydde. Vi har ikke bare ryddet, for vi har fått muligheten til å følge med på kurset store deler av tiden! 😁

Anne-Lise startet demo med å gå gjennom kubisk form. Kubisk form har en inndeling fra øre til øre over hodets høyeste punkt og en inndeling i indre området i vik. Inndelingene skal tilsammen formes som en kube. En stor inndeling bak hodet, og tre inndelinger i front.Slik ser en kubisk form inndeling ut som.Det var kjempemorsomt å lytte og se hva Anne-Lise og Ann Christin snakket om. Og vi fikk masse hot tips som vi kommer til å huske godt! ❤️‍ Så jeg anbefaler alle sammen å melde seg på disse kursene. Man lærer veldig mye, selv om det er advanced. For det går igjen i det vi har lært tidligere, men mer avansert.

Sånn ellers så har jeg og Edvard brettet masse håndkler i dag, ikke litt, ikke mye, men veldig masse! Ellers så har vi også sett på de som var på kurset klippe hår.Etter kubisk form så gikk vi over til parallel gradering, litt ulikt enn måten vi klipper det på skolen. Legger til noen bilder av demodukken Anne-Lise klippet, men den var ikke tørr. Så tror ikke den skal være seende slik på ferdigresultat, hehe.


Håper alle har hatt en fin helg så langt, for det har jeg. 😁 Så anbefaler jeg de som har tid og mulighet til å være assistent på kurs melde seg på. For man lærer så ekstremt mye, også er det så gøy!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc