Strukturomforming på modell.

Strukturomforming på modell.

Postet av Kevin Dang den 11. Okt 2016

Hei alle sammen! Planen var å oppdatere bloggen i går, men så ble jeg opptatt med å gjøre noe spennende etter skolen.

I går hadde vi modeller for strukturomforming. Vi jobbet sammen to og to, der jeg og Edvard havnet i samme gruppe. Modellen vår ønsket seg myke krøller og hadde litt lengre hår enn skulderlengde. Men det gikk kjempefint! Vi snakket med modellen store deler av tiden, og plutselig så ble vi ferdig tidligere enn vi tenkte oss, selv om vi følte vi brukte lengre tid. Å vikle hår har blitt enklere og enklere, men utfordringen var å få med alle småhårene inn i spolene. Vi var veldig nøye med småhår og spissene.

Vi delte hodet til modellen i to fra panne til nakke og tok hver vår halvdel. Det vanskeligste med å vikle var alle småhårene vel ørepartiet, der måtte vi faktisk ta ut spolene for å gjøre på nytt. Som dere ser på bildet så brukte vi spiral vikling. Denne metoden vil gi mykere krøller, og siden modellen vår hadde ganske langt hår så ville tyngden gjøre krøllene mykere.Etter vi ble ferdig med å vikle så gjorde vi istand plassen vår og ryddet bort spoler, spisspapir og pinner og lignende. For nå var det tid til å sette i olje. Vi hadde bomull hele veien rundt, slik at ikke oljen skulle renne nedover ansiktet, ørene og nakken. Vi brukte Innersecret permanent av Redken.

Først så leste vi bruksanvisningen, dette steget er viktig! Deretter blandet vi nr 1 og 2 sammen og påførte det gjevnt fordelt på spolene. Dette er en reduksjonsmiddel som inneholder kjemikalier som åpner disulfidbruene i håret. Vi brukte en klimason og hadde håret i plast i ca 10 minutter. Etter det så tørket vi håret forsikt med papir og påførte nr 3 og vasket det bort. Etter dette var gjort så påførte vi nr 4, et oksidasjonsmiddel (nøytralisering) som binder sammen disulfidbruene på nye steder i håret. Vasket det godt bort med varmt vann etter 5 minutter, tok ut spolene og vasket håret godt med en CAT-kur.

Vi brukte Redken Curvaceous i håret før vi fønet håret med en hår diffuser.Slik ble resultatet av permanent på modellen vår! Hun ble storfornøyd med ny sveis, myke krøller og mer fyldighet.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc