Farge hverandre.

Farge hverandre.

Postet av Kevin Dang den 16. Okt 2016

Hallo! På fredag så farget vi hverandres hår, og det var veldig gøy! Jeg og Edvard jobbet sammen og farget hverandre på fredag siden vi hadde tid til det. Planen var at vi skulle bruke fredag og mandag slik at vi får god tid, men siden begge hadde relativt kort hår, så gikk det med begge to på fredag.Edvard har 8 i fargedybde med gylden fargeretning. Han ønsket seg en kaldere farge, men likevel være på samme dybde. Derfor blandet vi 07P og 09P fra Redken som er en minicolor.
Heheheh, jeg klarte å glemme arket igjen på skolen så jeg fylte ut på nytt og tegnet strekene på Paint.Selv om håret til Edvard var kort så gikk det an å påføre farge med klassisk metode fra panne til nakke og øre til øre, men resten ble på frihånd fra nakke mot front. Etter at fargen var smurt på så lot jeg fargen ligge i 20 minutter før jeg vasket det bort med 2x shampoo og 1x conditioner.
Slik ble resultatet! Litt kaldere farge, men fremdeles en 8'er. Fikk bort gyldenhet.Edvard skulle ønske at håret ble litt mer kaldere, og det var jeg enig i. Så vi spurte om vi fikk lov til å ha i en lilla kur slik at håret hans muligens ble litt kaldere. Og det fikk vi lov til siden vi hadde blitt ferdige med å farge hverandre og bli sjekket. Og håret ble faktisk kaldere med mer gråtone i håret, så det var gøy! :)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc