Styling Advanced kurs

Styling Advanced kurs

Postet av Kevin Dang den 25. Okt 2016

Hei alle sammen! Lørdag 22. og søndag 23. var jeg assistent for en Styling Advanced kurs. Egentlig så ble ikke jeg valgt for noen av dagene denne gangen, men siden Mette ikke kunne på lørdag så spurte hun om jeg hadde mulighet, og det hadde jeg. På søndag så skulle egentlig Aurora, men pga mangel av kollektivtransport så tok jeg over for henne. Så da ble det meg og Frida begge dagene, og det var veldig koselig å jobbe sammen med henne.

På lørdag var det Eirik Thorsen og Petra Berg som holdt kurset. Vi startet med å vaske 7-8 langhårs dukker, gre det gjennom og føne det lett dersom vi fikk tid til det. Deretter fikk vi i oppgave å sortere, vaske og tørke Eiriks extensions, dette gjorde jeg tidligere sammen med Ingrid og Anders, og det kan du lese mer om HER. Det var ganske mye extensions, men det var morsomt! Føler jeg kan det å håndtere litt extensions nå, noe jeg ikke kunne før jeg fikk sjansen til det. Ellers så har vi fulgt litt med på kurset, fått gode tips til styling og oppsett.

På søndag var det Eirik og Inger Lise Moa som holdt kurset. Denne dagen fikk vi MASSE tips, inspirasjoner og fikk se stylingen nærmere. Vi fikk stå på scenen og hjelpe til, og det var veldig gøy :) Legger til noen bilder av oppsettene som ble gjort.En veldig enkel, men superfin oppsett. Det har blitt gjort bunntupering for at lusespennene skal feste seg bedre i håret.

Oppsett av en av lærlingene. De er så flinke! 😍😍😍
HOT TIPS: Til oppsett med bruk av smykker var det lurt å feste det på plass med sort elastisk tråd. Det er mindre synlig med sort, enn feks hvitt tråd. Genialt spør du meg, tidligere har jeg bare tenkt at de kanskje har festet med drøssevis av bobby pins og klyper.


Her kan dere se at smykkene er blitt festet med sort elastisk tråd. Dette gjøres ved å tre tråden gjennom et nål og surre rundt i smykkene for å få de på plass. Har aldri tenkt over at man kan bruke øredobber som hårpynt, men det fungerer utmerket godt å feste de på plass med tråd.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc