Tverrfaglig praksis prøve ✂️

Tverrfaglig praksis prøve ✂️

Postet av Kevin Dang den 28. Okt 2016

Hei alle sammen! Endelig er den tverrfaglige praksis prøven i boks. Jeg hadde prøvd å finne modell i flere uker i forveien, mange hadde trukket seg og noen andre som ikke stod til kravet. Heldigvis så ordnet det seg til slutt. Ordner seg alltid for snille gutter, eller hva? 😇

Dagen før ordnet jeg istand papirer, tegninger og arbeidsbeskrivelse. I går da modellen kom så fikk jeg se enda mer nøye på håret hennes. Hun hadde ca 5-6 cm langt ettervekst, kommunegrå (7). Mens i lengdene hadde hun rød/orange farge fra tidligere hjemmefarge. Det var 3-4 måneder siden sist gang hun hadde farget håret sitt, så fargen var litt utvasket fikk jeg vite av henne.

Så kom vi til fargevalg, jeg visste i utgangspunktet hva jeg skulle bruke, men jeg var så usikker på om det ville fungere på håret hennes, så jeg måtte spørre Hege om hjelp. Vi kom frem til at jeg måtte lage en plan først før hun kunne si noe. Jeg valgte derfor og ha en 5VV i bunn, en ganske dyp mørk farge, og 5VB i lengdene. Hege syntes jeg burde tenke litt mer på bunnfargen, så jeg gjorde det. Kom ikke så langt for å si det sånn, haha! For jeg hadde sett for meg fargene i hodet at det ville passe. Hege sa jeg var på rett spor, men skulle blande 1/3 5N som er en naturfarge og 2/3 VB for å ikke få så dyp og intenst bunn.

Helformklippen gikk faktisk ganske bra, mistet guiden bittelitt så jeg fikk litt rusk, men det visste jeg. Hadde bare ikke tid til å fikse det før etter bedømmelsen av hele oppgaven. Da jeg endelig skulle farge etterveksten hennes så hadde vi ikke 5VV igjen, og da fikk jeg tips av Hege å bruke 5BV istedet. Jeg var så stresset for jeg hadde litt dårlig tid, så jeg husker ikke om hun sa jeg kun skulle bruke 5BV i bunn uten å farge eller at jeg skulle det. Jeg gjorde det uansett, så da tok jeg 1/3 5N og 2/3 5BV i bunn. I lengdene brukte jeg fremdeles 5VB. Til fargene så brukte jeg chromatics vannstoff med 3%.
Modellen min ble svært fornøyd med klipp og farge og jeg er stolt over meg selv som klarte å gjennomføre det til tiden. Selv om håret bare var 90% tørt. Så i dag er det åpent dag på Adam og Eva Skolen. Og det gleder jeg meg kjempemasse til! Det blir bra med en litt mer avslappende dag etter en intensiv uke med prøver atter prøver.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc