Vel overstått visning
Lillian Friis-Jacobsen

Lillian Friis-Jacobsen

Student

Vel overstått visning

Postet av Lillian Friis-Jacobsen den 24. Nov 2013

Da var høstvisninga over, og jeg er veldig fornøyd med resultat! Det er det nok fler enn bare meg som er. Så mye vi har fått til i fellesskap! Vi gjorde om hele skolen til en catwalk, backstagerom og oppholdsrom for gjester med goodiebags, juice, sushi og diverse annet.

Jeg var på gruppe med Merethe og Christina, vi bestemte oss for å ha hver sin modell for å kunne utfordre oss selv. Jeg valgte å farge modellen min lilla og klippe en lang helform med en konveks designlinje. Stylingen ble en flette over hele hodet, fletta var det Merethe som gjorde. Veldig flink!!

Jeg måtte først helbleike håret to ganger, med god hjelp fra Adelina. Deretter farget jeg og Merethe det i lilla. Bunnen fikk fargen 5.20 og lengdene 7.20 fra Loreal Inoa. Dette ble en kul farge, men trengtes å korrigeres derfor fikk jeg hjelp til å blande korrigeringsfarge som var en blanding av 9VV og 1VV av Ida, lærer. Dette ble da jevnt men mørkere enn ´etterveksten´ og så derfor ikke så pent ut når planen var å ha det rett og glansfult ned, derfor kom vi på fletta som Merethe lagde. Dette synes jeg ble kjempe kult! Modellen var inne til visning og de sa vi burde bruke stålstrå i nederste delen for å få en siste sving på fletta og at den henger fint. Så det ble gjort!

Merethe valgte å farge sin modell kald blond og klippe pannelugg på henne. Stylingen skulle være langt og glansfullt med mye volum slik som Harajuku-jentene. Dette var ikke like lett for tuperingen falt ut hele tiden for håret var så glatt, derfor brukte vi donutes som var formet som pølser for å holde håret opp. Jeg hjalp til med det mens Merethe flettet min modell. Hun ble kjempe fin, en sveis og farge man fint kan ha til vanlig også uten volumet.

Christina valgte guttemodell og klippet han kjempe stillig! Litt lengder i nakken med gradering til krona og over ørene samt lengder på toppen og en lang lugg. Hun beholdt også den svarte hårfargen og bleket lengdene i nakken og luggen og farget det med lilla etterpå. Håret var utrolig slitt så tok ikke til seg så mye farge, men resultatet ble veldig kult! Et spill i fargen.

Sminken og negler sto make-up artister for og klær sto klesansvarlige Erlend og Ellinor for.

Her er bildet fra forberedelsene og resultatet av modellene:
Danserne øver, og Thea styrer med scenen før showet er helt klart.


Linn og Erlend, Erlend var en av konfransierene sammen med Evy Ann. Veldig kult utkledd begge to!


Min modell, Andrea


Ferdig sminket og klar for å finne frem klærne.


Merethe sin modell

Christina sin modell
(Bilde lånt av Christina sin instagram

Dette har vært veldig spennende. Jeg fikk også være med Bettina, matansvarlig å handle inn mat til modellene.

Takk til alle modellene som stilte opp! Og jobben som ble gjort slik at visningen ble til!
Her er video av showet: http://www.youtube.com/watch?v=gQwu-h78x5U

- Lillian0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc