Kundeperiode ✂️

Kundeperiode ✂️

Postet av Kevin Dang den 6. Des 2016

Hei alle sammen! I dag var den siste dagen på kundeperioden. Det har vært en fantastisk fin opplevelse og ha kundeperiode på skolen. Det har vært veldig morsomt med de kundene jeg har hatt, og resultatet har vært veldig bra også!

Alle kundene jeg hadde under kundeperioden har vært veldig fornøyd med arbeidet mitt. Og jeg er veldig fornøyd selv. Jeg har gått på Adam og Eva Skolen i rundt 5 måneder, og i løpet av denne perioden har jeg lært masse jeg ikke ante jeg skulle klare på så kort tid! det var helt fremmed for meg å stå med en frisørsaks, og ikke minst veldig vanskelig å holde saksa, men nå går det helt automatisk. Det er så morsomt å se tilbake til klippetestene vi har hatt og hvor lang tid vi brukte på de. Jeg merker at jeg har blitt mye mer effektivt med tiden. Fra å bruke 3 timer på en helform og ned på ca 1 time og 15 min, ikke verst huh? 😁

Av alle kundene jeg har hatt, så har jeg vært mest fornøyd med med hun ene. Hun kom inn og skulle helbleke håret og ha en kaldere farge. Hun hadde tre cm med ettervekst som hadde en tonehøyde 7, lengdene var 6 med gamle striper og ned mot spissene var 8.
I etterveksten (varm some) så brukte jeg Blonde Idol med 6% Oxide Redken. Grunnen til at jeg valgte Blonde Idol i bunn er fordi den jeg brukte hadde olje, og denne blekingen er mye mer skånsomt for hodebunnen og håret. I lengdene brukte jeg Flash Lift med 6% Oxide Redken, og spissene gikk jeg over med Blonde Idol igjen, for spissene hennes var porøse og tørre. Etter blekingen gikk vi over med en gloss i vasken. Jeg brukte 9V, 9T og Crystal Clear for å oppnå en 10.
Håret hennes ble mykere og så sunnere ut etter at jeg hadde bleket det og gått gjennom med gloss. Hun ble veldig fornøyd, og det ble jeg også. Fikk også karakter 6 på arbeidet. Veldig fornøyd! 😁Planen var å ta før- og etterbilde av alle kundene som kom innom, men siden var så fokusert så glemte jeg det dessverre helt bort. MEN jeg måtte bare ta bilde av denne kunden, jeg var så fornøyd med resultatet!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc