Godt nytt år | Nytt kapittel 🌹

Godt nytt år | Nytt kapittel 🌹

Postet av Kevin Dang den 1. Jan 2017

Først og fremst vil jeg ønske alle sammen et godt nyttår! 2016 var et viktig år for meg, det var året jeg bestemte meg for å begynne på frisørskole. Det var egentlig veldig spontant. Jeg satt hjemme en tidlig morgen i desember 2015, hadde nettopp levert eksamen i markedsføring. For de som ikke visste det, så gikk jeg økonomi og administrasjon, årstudium ved Handelhøyskolen BI. Jeg var på Google documents og skulle oppdatere caseoppgaven vår, og måtte jo innom Facebook en liten tur, hehe. Da fant jeg Adam og Eva Skolen sin hjemmeside. Bladde litt gjennom siden etter jeg hadde levert oppgaven.

Det gikk noen måneder fra jeg sjekket Adam og Eva sin hjemmeside til jeg faktisk søkte. Jeg husker at jeg tenkte mye før jeg søkte for jeg likte å studere på BI veldig godt, da jeg synes økonomi er spennende, men det manglet noe. Jeg ser på meg selv som en kreativ person som liker å jobbe med mennesker. I tillegg har jeg stor lidenskap for hår og frisørfaget så det passet så godt med å begynne på en frisørskole. Jeg hadde ingen forventninger på at jeg ville få skoleplass da jeg søkte i april. Jeg trodde det var ganske sent ute, men jeg prøvde alikevel. Det viste seg at jeg fikk svar allerede dagen etter, og var på intervju to dager sener.

Jeg ble tilbudt skoleplass med engang etter intervjuet, gjett om jeg ble glad! :-) Det var her jeg fortalte meg selv at jeg skulle jobbe hardt for å få det til, dette var sjansen min jeg har drømt om siden jeg var 16 og valgte skoleplass. Siden jeg valgte restaurant- og matfag istedenfor design og håndverk. Men angrer ikke på valgene jeg har tatt. Jeg har møtt venner for livet, blitt klokere og lært mye nyttig jeg alltid vil huske på.

Jeg startet på Adam og Eva skolen august 2016. Jeg gledet meg hver eneste dag, for det var dette jeg likte. Selv de tøffeste dagene med mye teori og skole så var dette noe jeg elsket. Det har vært et veldig tungt, men lærerikt semester. Jeg har fått venner for livet, og møtt mange dyktige frisører som inspirer. Jeg vil takke alle lærerne jeg hadde på Adam og Eva skolen. Dere er inspirerende, dyktige og flinke! Det har vært veldig fint å være deres elev. Dere er flinke til å lære bort, og deres lærdom skal jeg bringe med meg videre i karrieren min som frisør.

Fineste gjengen! Mangler Stian som begynte som lærer litt senere.


Et semester har flydd så fort! Det er så trist å tenke på at jeg ikke kommer til å møte folkene fra klassen. Samtidig så gjør det meg veldig glad, nå skal vi alle ut i salong og vokse og utvikle oss kunnskapsmessig. Jeg vet vi alle kommer til å møtes igjen en dag! Et nytt kapittel om en liten stund, nå er jeg ute i praksis til 20 januar, etter denne perioden er det tid for å søke lærlingplass. For meg spiller det ingen rolle hvilken salong jeg ender opp med å bli værende på, men jeg trives veldig godt i Adam og Eva Grensen ❤️ De tar veldig godt vare på meg og Natalie som også er ute i praksis sammen med meg.

Selv om skolen er over så gleder jeg meg veldig mye til å komme tilbake å jobbe i salong. Nå har jeg hatt ferie siden 23. desember og kjenner at jeg er veldig klar for å jobbe, lære og suge til meg enda mer kunnskap. 😁 Håper dere har hatt et like bra år som meg, om ikke så håper jeg at 2017 blir deres år! :-) Klem fra meg. 🤓


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc