Jeanett Rekdal

Jeanett Rekdal

Student

Endelig igang med bloggen🤗

Postet av Jeanett Rekdal den 7. Feb 2017

Endelig er bloggen oppe og går. Her kommer det endel faglig stoff, om hva vi gjør på skolen, men jeg tenker også å slenge med en del personlig også. Slik at dere blir kjent med meg, og ikke bare arbeidet mitt. Det er vel litt hyggelig det også?

Jeg må først få si at jeg føler meg ekstremt heldig som endelig har funnet veien jeg vil gå i livet, det høres kanskje voldsomt ut, men jeg mener det. I en alder av 28 år, har jeg endelig funnet ut at jeg skal følge barndomsdrømmen min, og det er en ekstremt deilig følelelse!!

At jeg har havnet på den beste skolen jeg kunne havnet på, er det ingen tvil om. Jeg trives helt ekstremt godt. Har flinke fine lærere, og en veldig god klasse. Har fått noen gode venner også, som jeg håper holder ut med meg en god stund😊

Jeg syns det er en veldig deilig følelse å faktisk mestre dette også, ikke bare gå på skolen, men faktisk føle at jeg får til. Det er jo frisørfaget jeg brenner for😊


Sist men ikke minst har jeg vært så priviligert å få praksisplass på Adam og Eva Majorstua. Det gleder jeg meg helt ekstremt mye til. Jeg er helt i ekstase 😁


Håper dere vil følge bloggingen min fremover 😊1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.