Silje Markussen

Silje Markussen

Student

En måned på vei mot drømmen

Postet av Silje Markussen den 9. Feb 2017

Heihei 🙋🏽

Da dette er mitt første blogginnlegg vil jeg begynne med å introdusere meg selv, så dere som klikker dere inn kan bli litt kjent med meg! So here we go;

Jeg heter Silje Markussen, er 22år og kommer fra Nes i Akershus. Har alltid vært en kreativ sjel i form av tegning/interiør/bilder o.l. Trives best når jeg kan utfolde meg kreativt- og ikke minst kunne utvikle meg innenfor kreativitet.

Drømmen om å bli frisør kom tidlig, men jeg måtte "bare" prøve alt før jeg kunne roe meg ned med avgjørelsen om at det virkelig var frisør jeg alltid hadde ønsket.

Da jeg trådde inn på Adam og Eva Skolen 3.januar hadde jeg ingen anelse om hvor mye jeg skulle få lære, hvor mange kule mennesker jeg skulle få bli kjent med og hvor utrolig dyktige, tålmodige og engasjerte lærere jeg skulle få møte. Klart ikke alt har kommet så naturlig som jeg skulle ønske, og jeg har hatt noen runder med "do overs". Jeg har hatt mange aha-opplevelser og øyeblikk med stor mestringsfølelse. Noen ting tar lenger tid enn andre, og jeg setter pris på tiden det tar å få det perfekt, for jeg elsker det virkelig.

Litt dokumentasjon av noen ting vi allerede har gjennomført;

Vi har fønet til den store gullmedalje. Denman, rundbørste, fingerføn, bølgeføn, (denman-føn begynner faktisk å vokse på meg) Noe av det kuleste vi lærte var bølgeføn;

IMG_0477.JPG

Hadde noen vist meg dette for litt over en mnd siden hadde jeg aldri trodd på at den er laget med kun kam og føner. SÅ KULT!!

Vi har lært svinekam & lokketopp(skal spare dere for bilde der, trenger nok litt mer trening)

Og nå er vi godt ut i klippeukene. Projeksjon og distribusjon, gradering og helform - alle ord som jeg ikke hadde snøring på hva var- sitter nå som et skudd. Det å kunne tegne en tegning, lære en teknikk og kunne sette det ut i praksis og se effektene- fy søren det er så sinnsykt tilfredsstillende!

Har også knipset noen bilder av ukens klipp: økende lengder. Første klipp med frihåndsklipping, superskummelt og supergøy!! Til mandagen skal hun få lov til å se under panneluggen sin, og ha silkemyk denman-føn. Gleder meg😄

IMG_0568.JPG IMG_0569.JPG

Skikkelig klar for fortsettelsen! Skal oppdatere på bloggen med jevne mellomrom fremover. Følg meg gjerne også på Instagram @siljemhair

Kos og klems

Silje
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.