Michelle Sværen

Michelle Sværen

Student

Valentines day, kjærlighetens dag

Postet av Michelle Sværen den 14. Feb 2017

HeiHei

Titter bare innom for å si Happy Valentines day!

Vi har hatt en ganske romantisk dag på skolen i dag også. Jeg fikk sjokoladehjerter av min hemmelige venn, noen andre fikk blomster av sine kjære og lærerne har nok vært litt ekstra glad i oss i dag.

Kjærlighet har man jo også for faget, så jeg må si at dagen i dag har vært veldig bra. Vi har øvet på klippen som jeg fortalte om i går og jeg føler at det går helt greit. Jeg er spent på hvordan resultatet blir på testen på torsdag.

I dag har jeg også vært innom praksisplassen som jeg har fått utdelt. Adam og Eva Grønlandskvartalene, og det var veldig koselig. Jeg gleder meg veldig! Mange imøtekommende mennesker der som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med.Ønsker dere en fortsatt fin romantisk kveld <3


Med vennlig hilsen

Michelle Sværen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.