Veronica Holme

Veronica Holme

Frisør

Ny uke

Postet av Veronica Holme den 20. Feb 2017

Hei!

Nok en ny uke og nye muligheter. Vi har øvet på kort gradering i hele dag, og klippetest skal vi ha allerede i morgen. På torsdag skal vi klippe denne klippen på modell, men jeg har ikke fått noen til å erstatte han som trakk seg... Så jada, starter uken med stress og bekymringer.

Uansett, i helgen jobbet jeg mine aller siste vakter på Granhøi. Det er et privat sykehjem som ligger i Gran, der jeg kommer fra. Jeg begynte å jobbe der i 2015, da jeg var lei av å være butikkmedarbeider på Coop og ønsket å jobbe enda nærmere mennesker. Planen den gangen var at jeg skulle bli vernepleier. Men heller ikke dette ble akkurat sånn som jeg hadde tenkt, og i dag har jeg jo et stort ønske om å bli frisør. Et kreativt yrke, som også dreier seg om mennesker.


Det var en veldig fin helg og en god avslutning på jobben. Litt hektisk med nye beboere hvor vi holder på med blodsukkermåling og insulinsprøyer - men det er bare gøy Så kjøpte jeg en blomst som jeg satte igjen på personalrommet på søndag, til mine fantastiske kollegaer som jeg er veldig takknemlig for. De har gitt meg utfordringer, og jeg har fått presset mine egne grenser, men de har også vært støttende, kommet med mange gode ord, og jeg sitter igjen med mange fine minner.Kommer absolutt til å savne arbeidsplassen min, men samtidig er jeg veldig klar for å satse 100 % på skolen og på frisøryrket. Det er nesten som en ny start Håper alle får en fin uke!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.