Michelle Sværen

Michelle Sværen

Student

Plutselig et menneske i stolen! Går dette bra?

Postet av Michelle Sværen den 23. Feb 2017

Det skal jeg svare dere på nå. Det gikk faktisk kjempe bra!!

Denne dagen har vært kjempe fin med to kjekke karer i stolen som tilfeldigvis skulle være mannen i mitt liv og en av mine nære venner. En med kort gradering og en med skjegg.

Jeg har gruet meg så mye til denne dagen at jeg faktisk skalv når jeg skulle begynne å klippe. Godt at begge modellene var så rolige og trygge på at dette ville gå bra uansett. Det å få jobbe med et levende menneske var så utrolig kult.

Jeg er fornøyd med resultatet på klippen på både skjegg og hår, bortsett fra at jeg fikk noe like lengder i nakken i stedet for gradering på kort gradering. Dette er en veldig vanlig feil som fort kan oppstå, og når det først har skjedd så har det skjedd.

Jeg har også noen før og etter bilder som jeg skal få lagt ut etterhvert, bildet nedenfor er etter bildet av kort gradering.


Med det skal jeg nå legge bena på bordet og slappe av til i morgen. Da skal vi begynne med struktur forming. Det blir gøy!

Ønsker dere alle en fin kveld.

Med vennlig hilsen

Michelle SværenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.