Jeanett Rekdal

Jeanett Rekdal

Student

Helt dønn lykkelig!!

Postet av Jeanett Rekdal den 1. Mar 2017

Tenke jeg skulle oppdatere litt på permanenten vi hadde. Fikk 5er i karakter, jeg er veldig stolt av det, siden det også var første gang vi viklet permanent på ett helt hode, og på en modell😃

Jeg vil også bare oppsummere litt om hvordan jeg syns det går på skolen. Vi har gått på skolen nå i snart 2 mnd. Og læringskurve er ekstremt bratt, jeg var veldig redd for at jeg ikke skulle klare å henge med siden det er så mye informasjon på så kort tid. Men der tok jeg fullstendig feil, lærerene er helt fenomenale! Og de gjør det umulig å ikke klare å henge med. Er det noe du ikke får til, så er de der med engang og gir deg gode råd. Dere er topp😃

Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg virkelig skulle få til faget så godt på så kort tid. Det er en så innmari deilig følelse å mestre noe, spesielt når det er noe jeg virkelig vil!

Det å starte på skolen var en veldig stor avgjørelse for meg, siden jeg snart er 29 år, men hjelpes meg, det er den beste avgjørelsen jeg har tatt! Jeg trives så sinnsykt godt, gleder meg til hver eneste dag. Jeg elsker frisørfaget.

Når jeg går på gata så ser jeg på håret til folk, og tenker på hvilken klippeform de har. Åh, det er så gøy!

I klassen har jeg fått noen veldig gode venner, som jeg sette skikkelig stor pris på! De gjør meg glad😃 Hverdagen hadde ikke vært den samme uten disse fine folka😘

Jeg er virkelig ett lykketroll for tiden, og jeg gleder meg veldig mye til fortsettelsen på min vei mot frisørdrømmen!

Som person er jeg ett følelsesmenneske, jeg syns det er viktig å både si og vise hva man føler. Så dette ble ett veldig personlig innlegg, men jeg hadde mye på hjertet idag🙈 Slenger ved ett bilde av meg og min lille Loyal💕


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.