Veronica Holme

Veronica Holme

Frisør

Min første permanent

Postet av Veronica Holme den 3. Mar 2017

Hei!

Igjen er det en hel uke siden sist jeg blogget, og det er ikke noe kult... Men sånn blir det. Jeg hadde egentlig lovet å blogge forrige helg, men så dro jeg på besøk til mamma og pappa, og jeg ble der helt til søndag kveld. Og denne uken har det skjedd alt for mye til at jeg har tenkt noe på bloggen i det hele tatt, rett og slett!

Forrige fredag fikk vi en nøye innføring i permanent, og på mandag fikk vi prøve selv. Jeg jobbet sammen med Peri, og vi valgte litt mindre spoler i klassisk vikling, med Redkens Vector Plus permanentolje. Resultatet ble veldig bra, og jeg begynte virkelig å glede meg til å ha modell (min aller første modell) på tirsdag.

På tirsdag hadde vi modell, jeg og Peri, og det var både spennende og gøy. Vi jobbet beinhardt fra klokken halv ni, og rundt tre var modellen tørr - og vi klare til å vise frem resultatet vårt til lærerne

Vi brukte litt større spoler, viklet klassisk på hele hodet, og brukte Redkens Creative Curl (limp hair). Modellen vår var svært fornøyd, og det gjorde meg rett og slett lykkelig! Det føltes godt med anerkjennelse og ikke minst masse ros. Krøllene ble så fine, og når jeg ser bildene nå tre dager senere senere er jeg fortsatt litt sjalu. Skulle gjerne hatt sånne krøller selv

Siden onsdag har vi holdt på med fargelære, med både besøk fra Redken og L'Oreal. Vi har lært veldig mye, og fått fryktelig mye informasjon, så denne helgen skal jeg sette skikkelig pris på. Bare la hjernen fordøye fargekoder, oksidanter, undertoner, tonehøyder og coloranter... God helg!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.