Veronica Holme

Veronica Holme

Frisør

Farge hverandre

Postet av Veronica Holme den 10. Mar 2017

Hei! Allerede en uke siden forrige innlegg... Det er for dårlig, og jeg tror jeg skriver at jeg skal skjerpe meg i hvert eeeneste innlegg jeg skriver.

Siden sist har vi vært igjennom farge i både teori og praksis. Forrige uke hadde vi besøk av både L'Oreal og Redken, og på mandag startet praksisen. Først farget vi på dukkene våre, og deretter hadde vi to utrolig morsomme dager hvor vi farget hverandre i klassen. Jeg samarbeidet med Peri, og på tirsdag var det jeg som fikk ny farge. På onsdag farget jeg Peri, og selv om jeg var veldig nervøs i begynnelsen gikk det veldig bra, og resultatet ble vi, både jeg og Peri, kjempefornøyde med!

Peri hadde en hjemmefarge "gone wrong" da hun i utgangspunktet hadde et ønske om å bli lysere. Og nå hadde hun både ettervekst og en mørk oransje farge hun ønsket å bli kvitt. Så vi ble enige om å legge en kald mahogny brun over.


Fargen dekket ikke like bra som jeg hadde håpet, og den gamle fargen kom litt igjennom, men det skapte egentlig bare mer liv og gjorde fargen mer spennende

Peri ble kjempe fornøyd, og det var absolutt det aller viktigste uansett!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.