Veronica Holme

Veronica Holme

Frisør

Farge modell

Postet av Veronica Holme den 10. Mar 2017

I går hadde vi i oppgave å farge modeller. Jeg fikk napp på nettet, og en veldig koselig jente ved navn Louise satt modell for meg. Hun hadde sist vært hos frisøren i desember, og nå var det en solid ettervekst på plass, og fargen var blitt blass. I tillegg følte hun at fargen var blitt kjedelig og matt.

Jeg var så nervøs at jeg verken var i stand til å spise eller tenke skikkelig. Ikke bare skulle jeg farge et menneske, men jeg skulle farge et menneske jeg ikke kjente. Men etter en pustepause på fargerommet fikk jeg roet meg ned, og startet dagen. Jeg glemte selvfølgelig å ta før-bilder, men jeg har uansett lyst til å legge ut etter-bildene. Jeg la en L'Oreal Inoa 5,15 blandet med en 4 natur i bunnen, og dro den ut i lengdene for å dekke ettervekst og den matte fargen. I endene av håret var fargen fortsatt ganske fin, men modellen følte den var for rød, så jeg bestemte meg for å kjøle det litt ned med en minicolor, 03B fra Redken.


Resultatet ble kjempe bra. Det eneste var at minicoloren satte seg mye bedre enn jeg hadde trodd, og siden den var en tone mørkere, ble endene ganske mørke. Men resten av fargen ble utrooolig fin, og jeg var så stolt i går når modellen min ga meg klem og sa hun ikke kunne blitt mer fornøyd. Klapp på skulderen til meg

I dag har vi holdt på med farge av vipper og bryn, og så har vi begynt med noen type arbeidskrav som skal gjennomføres fremover. Lufta har gått helt ut av meg etter en lang og krevende uke, og noe sier meg at den kommende uka blir minst like ille. Så i helgen skal jeg ikke gjøre så mye annet enn å slappe av. God helg!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.