Jeanett Rekdal

Jeanett Rekdal

Student

2 uker på herlige Adam og Eva Majorstua

Postet av Jeanett Rekdal den 3. Apr 2017

Tenk at 2 uker i praksis har gått allerede. Tiden har gått så fort. Men det er vel som de sier, har man det gøy så flyr tida.

Jeg føler meg ekstremt heldig, og jeg er så takknemlig for å ha havnet på Adam og Eva Majorstua. Jeg ble tatt imot med åpne armer av alle sammen fra dag en. For en herlig gjeng.

Vi har hatt ei stor oppgave vi skulle gjennomføre ila disse to ukene, som skulle inneholde 1 observasjon av klipp, 1 observasjon av fargebehandling. Vi skulle utføre noen oppgaver selv også, hodebunnsmasasje på en ansatt i salongen, helform klipp og farging av vipper og bryn. Alt gikk kjempebra, og jeg er veldig fornøyd med resultatet av oppgaven min 🤗


Jeg vil også gratulere den fine gjengen på Majorstua med prisen for Årets salong 2017😃🎉❤

Jeg har hatt ei fantastisk tid disse to ukene på Majorstua, og med den herlige gjengen!😍 Gleder meg til fortsettelsen😃


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.