Dagens Inspirasjon

Postet av Lene Mari Lunde den 1. Mar 2014





Da er enda en uke over på skolen og vi har hatt test i paralell gradering, lært like lengder og økende lengder :) Vi har også hatt besøk av Gulesider og NRK super :) 
Kan ikke tru at vi har gått på skolen i 1 mnd allerede ! Husker nesten ikke hvordan man klipper helform , men da er det flaks at man skriver ned på demo timene og at man har permen til hjelp :)



Denne uken har jeg blitt veldig inspirert av Katy Perry <3 Hun er en helt utrolig kvinne som har klart og jobbe seg opp til sine største drømmer ! Det finnes ingen som henne som har kjempet for en så stor drøm så lenge. Gått ifra og være gift , blitt BFF med Rihanna som er min aller største Idol ! Til og ha funnet kjærligheten igjen og så gjort det slutt IGJEN! Hun er en FIGHTER ! <3 Ikke bare det men hun går også for sin egne crazy, sexy,candy , girl next door stil! Akkurat som Lady Gaga med mange fler! Hvorfor være "normal" når man kan og skall være seg selv ? Vi er alle mennesker som lever på denne jord og det finnes ingen i hele verlden som kan kalle seg PERFECT! 






Jeg har også noen bilder fra denne uken som har gått :) 




Dette var alt for denne uken :) Les, del og gjerne kommenter <3


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.