Start din frisørkarriére i dag!

Start din frisørkarriére i dag!

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 7. Aug 2020

Adam og Eva skolen er i dag anerkjent i hele landet for høy kvalitet, dyktige elever og undervisningpersonell på vår frisørutdanning. Mange av dagens elitefrisører har sitt utspring fra skolen, som i over 30 år har markert seg som den grundigste og mest oppdaterte innenfor frisørutdanning. 

Tirsdag 11.august er første skoledag for høstkullet 2020 og vi har nå kun èn plass igjen! 

Er ditt ønske å starte i januar 2021 anbefaler vi deg å sende inn søknad allerede nå, via vår nettsøknad.


Søknadskjema finner du her!


Frisørutdannelse omfatter mye!

Har du lyst på en spennende, trygg og kreativ karrière, der du hele tiden kommer i kontakt med nye mennesker? Har du ambisjoner om å bli stylist, jobbe i film/tv bransjen eller kanskje bli "barber" å ha herrene i fokus? Da tyder mye på at en frisørutdanning kan være det rette for deg!  

Å komme riktig ut fra start er viktig uansett hva du vil med livet ditt. Også om du vil bli en dyktig frisør. Å velge riktig skole kan være avgjørende for din motivasjon, din faglige dyktighet, din kreativitet og ikke minst for ditt selvbilde som frisør. Dette vil i stor grad påvirke din yrkeskarriere; ønsker du å ha muligheten til selv å velge hvor du vil jobbe, eller vil du bli nødt til å ta det som måtte tilbys deg, du bestemmer selv.

Adam og Eva Skolen gir deg det beste fundamentet for videre utvikling i frisørfaget! 


Rullerende inntak

Vi har stor pågang av søkere hele året, med rullerende inntak. Det er skolestart to ganger i året: januar og august. Etter at vi har mottatt din søknad, vil vi ta kontakt med deg på telefon.


Læreplass

Adam og Eva Skolen eies og driftes av Adam og Eva. Dette sikrer kvalitet, innovasjon og kreativitet. Vi har et stort nettverk som kan sikre deg en trygg læreplass.


Mulighetene i frisøryrket er mange! Peder Vigtel Wallentin startet selv sin karrière på Adam og Eva Skolen og har siden jobbet både i salong og som lærer. Les intervjuet med Peder her.


Vi tok også en digital prat med Harlem Alexander, som har tatt hele sin frisørutdannelse via oss, da Norge stod på "hold" , les intervjuet her.


Vi veileder deg fra drøm til virkelighet!


Søk Adam og Eva Skolen i dagVi gleder oss til å høre fra deg!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Adam og Eva Skole og Akademi

Powered by: Bloc