Hva skal jeg bli?

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 25. Mai 2020

Usikker på hva du skal bli? Hva med å søke deg inn på frisørutdanningen hos Adam og Eva Skolen?

Det kan være overveldende med alle mulighetene man har til valg av yrke og hva man kan bli. Noen vet allerede fra ung alder hva de ønsker å jobbe som, mens andre bruker lenger tid på å finne ut av hva de vil bli. Det kan hjelpe å finne ut av hva man allerede har en interesse for, for så å bygge videre på dette.

Tenker du “Hva skal jeg bli?”, og er interessert i å følge med på trender eller hvordan hår er med på å komplimentere et antrekk? Hos Adam og Eva skolen har vi den perfekte utdanningen for deg uten tidligere erfaring med hår, men som ønsker å jobbe som frisør og stylist.

Hvorfor velge Adam og Eva skolen?

Mulighetene er mange hvis du velger å være elev hos oss. Hos oss får du grundig og oppdatert undervisning, samtidig som du får rom til å utvikle din egen stil. Vårt ønske er å gi elevene våre erfaring med å jobbe som frisør så tidlig som mulig. Derfor vil elevene bare etter 6 måneder få mulighet til å prøve seg ute i felten.

En frisørutdanning hos oss krever ingen tidligere utdanning eller erfaring innen faget. Det holder å ha gjennomført grunnskolen.

Motivasjon og interesse for faget

Om du selv tenker “Hva skal jeg bli?” og har et ønske om å bli frisør eller ta stylist utdanning, er skolen vår perfekt for deg. Vi setter interesse og evnen til å tilnærme seg ny kunnskap over tidligere erfaring.

Frisøryrket handler om mye mer enn det å klippe hår. Det handler også om å holde seg oppdatert på de nyeste trendene, det å vite hvilke nye produkter som har kommet på markedet og hvilke nye og innovative løsninger som gir kundene dine det resultatet de ønsker seg.

Søk i dag!

Usikker på hva du skal bli, men synes frisørfaget høres interessant ut? Søk hos oss i dag! Har du spørsmål er det bare å ta kontakt! Adam og Eva Skolen har rullerende inntak med oppstart to ganger i året, januar og august.