elinamalmberg

elinamalmberg

Student

Början på något nytt….

Postet av elinamalmberg den 18. Aug 2014

Och så var vi igång!

Förra måndagen gick jag in på Adam og Eva-skolen med fjärilar i magen och undrade om det bara var jag som var så förväntansfull och faktiskt överraskande nervös.
Med tanke på att vi var cirka 67 elever som stod ihoptryckta i entreén men att det ändå var nästintill dödligt tyst så var det nog inte bara jag i det fallet.

Nu en vecka senare skulle man inte kunna tro att det var samma grupp med människor om man kom in i vårt klassrum idag. Stämningen är på topp, det är en härlig blandning av personligheter och jag har nästan svårt att tro att det här är personer som jag bara har känt i ett fåtal dagar.

Förra veckan var ett par intensiva dagar fyllda med teori, fagkunskap och många nya begrepp och ord. Hjärnan fylldes till bristningspunkt med info och intryck men också med inspiration och kreativitet.

Veckan avslutades med att ”Marknadsföring” stod på timeplanen på fredagseftermiddagen.
Vi pratade om vikten av att skapa en kundkrets och att etablera sig och vilken roll sociala medier har i allt detta.
Bloggar var ett stort kapitel som diskuterades och vi uppmanades att skaffa oss varsin.
Under samtalets gång ändrades min i starten lite skeptiska inställning till att istället blir riktigt inspirerad och till sist kliade det i fingrarna till att sätta igång och skriva!

Jag kommer att använda min blogg till att dokumentera det jag får lära mig på skolan och mina (förhoppningsvis!) framsteg under den här hösten och jag hoppas på att i framtiden även kunna använda blogg som en slags portfolio.

I kommande inlägg kommer jag att skriva lite mer om mig själv, vad jag har gjort tidigare och vad jag har för vision när det gäller min kommande karriär inom frisöryrket men jag tror att det här får räcka för ikväll.
Jag har en hel höst på mig att fylla bloggen med tankar och idéer, bilder och inspiration.

Det här är bara början på ett nytt kapitel i mitt liv...

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.