Inspirasjon og stil

Postet av Linn Catherin Hansen den 20. Sep 2014


Hadde egentlig tenkt til å skrive litt om dette tidligere men har ikke fått mulighet, men nå har jeg alsa det.
Stil og trend er jo ganske individuelt, og som de fleste vet så er jo hår en stor del av personen i trendbildet.
For meg har hår alltid vært en ganske sensuell del av mennesket, det legger seg gjerne vakkert rundt ansiktet til folk og riktig godt behandlet hår kan være riktig flott!
Jeg er en del av dem som elsker løse fletter og blomster i håret, elsker bohemian-stilen og romantisk stil. Det er også noe veldig lokkende med urban stil. Håret er gjerne prikken over i'en for et flott antrekk, og omvendt! Men har du bra hår så trenger du nesten ikke gjøre noe mer, du er allerede ferdig. Du kan velge å gå med tskjorte og jeans på byen og se fantastisk ut med lange lokker hengende ned fra en vakker hestehale dandert med krøller og gudene vet hva.
Det er først når jeg ble litt i midten av 20-årene jeg innså at friskt hår er faktisk veldig viktig.
Det gjør det lettere å frisere, lettere å holde det pent og ikke minst føles det mye bedre på hodet. Det stikker deg ikke inn i ansiktet når du går ut døra en vindfull morgen slik som nedbleket eller nedslitt hår gjør. Det er rett og slett mer praktisk.

Her er noen bilder av fine sveiser som jeg ønsker å kunne eksprimentere med senere, eller som rett og slett er fine. :-) Enjoy!

PS. Disse bildene kommer fra hovedsaklig pinterest.com og tumblr-blogger.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.