Silja Haugen

Silja Haugen

Student

Dette har jeg gjort i disse fantastiske ukene på Adam og Eva skolen! :)

Postet av Silja Haugen den 13. Sep 2014Det har nå gått en måned, og jeg stortrives på Adam og Eva skolen!

Her kommer det noen bilder av det jeg har gjort de siste ukene :) 

Vi har endelig startet å klippe! :D Første klipp vi lærte var helform.Kan ikke akkurat si jeg ble superfornøyd med dette resultatet, og fikk heller ikke fønet ferdig. Likevel er jeg fornøyd i forhold til at dette er første klippetesten min! :) Karakteren ble 4- 

Neste klipp vi lærte var økende gradering: Denne klippen ble jeg ganske fornøyd med. Vi hadde ikke test i denne klippen.

Vi lærte også klippeteknikker som kalles minskende gradering og parallel gradering. Vi hadde kun prøve i paralellgradering: Denne klippen fikk jeg 5- på, og jeg er superfornøyd! :) Fønen kunne vært mye bedre, så jeg må øve meg på å føne tuppene ordentlig. 


I går øvde vi på like lengder. Det var veldig vanskelig, men jeg forstår heldigvis i hodet hvordan man skal gjøre det, så da gjelder det bare å øve seg! ;) Dette er også en klippeteknikk man kan bruke i andre type klipper. 

Senere på dagen hadde vi bloggevent, hvor vi skulle kåre månedens beste blogger bland elevene. Månedens vinner ble Vilde. Gratulerer såå masse! :D

På slutten av dagen fikk vi besøk av en tidligere elev som heter Lars. Han var en stor inspirasjon for oss alle, og virket som et fantastisk og suksessfult menneske. Vi har masse å lære av han! Tusen takk for inspirasjonen Lars, det har hjulpet meg masse! 
Alt i alt er jeg veldig fornøyd med arbeidet mitt disse ukene, og ikke minst egeninnsats! :) Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.