Økende lengder og ny dukke.

Postet av Linn Catherin Hansen den 20. Sep 2014Vi har startet med økende lengder og fått ny dukke!
Endelig en sjanse til å starte fra scratch! Jeg vet ikke helt hvordan den nye dukken vil bli enda, men hun står i skapet mitt nå inne på Adam og Eva skolen sammen med Frøken Floke.
Jeg gleder meg veldig til å klippe henne, hun er som et tomt lerrett som bare venter på å bli tuklet med. Det som er fint er at dukker kan ikke akkurat si så mye om det blir litt skjevt eller noe, de tar det kult og smiler like fint.

Det blir likevel gøy å endelig begynne med kunder om en stund, men det er fremdeles noen uker til!
Torsdag er det prøve i økende lengder og vi får noen dager på å øve.
Leverte forsovet også CV og søknad for praksis/lærlingplass og ryddehjelp i Adam og Eva.
Har aldri jobbet i en salong og må være ærlig at det ser så utrolig gøy ut. Jeg husker første gangene jeg var hos frisøren som liten og hvordan det var enda.
Det er alltid inspirerende å møte frisører, de har alltid så mye å si og jeg trives så godt i en salong. Det blir gøy å se hvordan det fungerer på innsiden og få være den som står der og inspirerer folk en dag.
Det som hadde vært så kult er hvis jeg kunne hatt en liten bil og kjørt rundt og klippet folk på gata eller noe (kanskje ikke særlig lønnsomt men det er jo for en god sak :) ).
Jeg fant faktisk en artikkel en gang om en mann som klippet fattige folk på gaten i fritiden sin. Man kan lese artikkelen her:
http://www.boredpanda.com/free-haircuts-for-homele...

Jeg innså også at det har allerede gått en måned siden vi startet. Det føles så trist for vi har bare på den måneden blitt så vant alle de fine menneskene som går/jobber på skolen, det blir rart når vi en gang skal ut i lære og ikke skal være der lenger. Vil gjerne ha en salong med plass til 68 frisører. Det blir litt masete kanskje i lengden, men men...

Bildekilde: pinterest.comKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.