Nora Bjørnstad Lindblad

Nora Bjørnstad Lindblad

Student

Like a moviestar

Postet av Nora Bjørnstad Lindblad den 18. Sep 2014
Dagens skoledag bestod av klippetest i økende lengder. På mandag hadde vi demo i den aktuelle klippen, og frem til i dag har vi øvet og øvet på denne klippen som på ett eller annet vis skal kunne forestille en filmstjernes frisyre. Jeg mener og huske at en av lærerne refererte til Jennifer Aniston da vi skulle få forklart hvilken frisyre det kunne gjelde da det var snakk om økende lengder. Ikke for å virke negativ, men dagens resultat på min dukkes hode er ikke en gang verdt å nevne når man ser Anistons sexy og avslappende frisyre på disse bildene. Jeg har riktignok ikke fått noen karakter på testen helt enda, men det er definitivt ingen rød løper attraksjon jeg har prestert å fremstille i dag. Med det sagt, har jeg på ingen som helst måte tenkt til å gi opp. Det er en drøm og et mål jeg sikter i mot, og det skal ikke stoppes av en skuffende klippetest, eller tre.

- Nora 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.