31.1.13 !

Postet av Iselin den 31. Jan 2013

Heihei!

Idag har vi hatt enda en herlig dag på skolen. En smule dramatisk også, om jeg kan få overdrive og kalle det at brannalarmen gikk dramatisk. Vi var superflinke da, gikk ut med engang. Etter å ha hentet jakkene.. Oops. 

Ellers har vi fått gjøre stortsett som vi vil! Så lenge det hadde med øving å gjøre. Som for eksempel å føne hår! Jeg valgte å øve litt mer på bølgefønen, ettersom at jeg ikke helt fikk det med meg den første gangen vi gjorde det. Det gikk jo bra til å være første gangen, men alt kan alltid bli bedre, sant?


Aller først lagde jeg en samme en som forrige gang, og den ble så bra! Ble utrolig fornøyd med den. Lærerinna (som jeg ikke husker hva heter, beklager!) sa at jeg kunne prøve å føne bølgeføn med en skill, så da valgte jeg å prøve med sideskill. Dette var vanskeligere enn den første vi lærte, særlig å lage ansatsen! Begynte på nytt et par ganger før jeg kunne gå videre. 


Så sånn ble den første siden! Syns ikke det er så ille til å være andre gangen man lager en bølgeføn, og første gang med sideskill! Gikk videre på neste side etterpå, men det å samle ansatsen var litt vanskelig, så det lot jeg bare være (gjorde et forsøk på å få det bedre, men det ikke heeelt som planlagt! Får øve mer siden!) men resten fikk jeg da ganske greit sammen. 

Her kan du se den ovenfra: 


Som du ser går den ikke helt sammen verken på ansatsen eller den første bølgen, men jeg syns ikke det er ille! 



Lagde et par bølger til før jeg erklærte meg selv for ferdig trent for denne dagen, og slik ble resultatet forfra:



Satte håret som var til overs i klyper for å få en litt mer "ferdig" look over det, også et godt tips fra lærer! Må si at jeg er storfornøyd med denne fønen, og stolt over meg selv for å ha fått det til så bra. Lykkefølelse! 


Resten av kvelden får gå til enda litt mer lesing til vår første prøve imorgen! Og slik som jeg gleder meg til hodebunnsmassasje! Heiheii! 

(Lasta ned en annen nettleser for å få lagt til bilder i innleggene, føles godt det og!) 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.