elinamalmberg

elinamalmberg

Student

Colours colours colurs!!!!

Postet av elinamalmberg den 23. Sep 2014

Nu när vi går mot mörkare tider, varför inte addera lite extra färg i tillvaron?
Jag vet inte om det är i samband med att jag nu börjat utbilda mig till frisör men jag tycker att jag ser fler och fler som vågar sig på att experimentera med färger det senaste året.

Allt från pastelltoner.....

till starkare färger....(alla bilder kommer från google images eller pinterest)

Själv har jag ju varit readhead i ca 6 år men jag känner att nu kliar det i fingrarna igen...redan i våras började jag att bli sugen på att gå mot lila toner i håretExperimentet startar om ett par veckor då vi vi har en dag på skolan då vi får möjlighet att färga håret på varandra :)
Uppdatering kommer! (gleder mig vilt!)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.