Silja Haugen

Silja Haugen

Student

Nye klipper :)

Postet av Silja Haugen den 28. Sep 2014


Denne uken har vi hatt prøve i økende lenger, like lenger og gradering i en klipp! Dagen før prøven gikk det kjempebra. jeg klipte ikke så mye da, men jeg følte jeg forsto klippen, og følte meg veldig klar for prøve dagen etter: På selve prøven klarte jeg å klippe meg litt bort. Jeg trodde til slutt jeg hadde gjort alt feil, og brukte opp resten av tiden på å rette opp ting jeg kanskje ikke trengte å rette opp. Dette resulterte i at jeg glemte å klippe bort overheng på slutten, og jeg hadde i tillegg laget meg to guider fordi jeg hadde klippet på steder jeg ikke trengte å rette opp. Resultatet ble i hvert fall ikke så katastrofalt som jeg hadde trodd, og jeg fikk i hvert fall en 3er. Uansett er jeg sikker på jeg får det til myye bedre når vi skal klippe på kunder, for nå vet jeg jo hva jeg ikke skal gjøre når jeg klipper .. ;p Har dessverre ikke noe bilde av resultatet.

Senere denne uken startet vi med kort gradering. Dette var en svært krevende klipp, men følte jeg fikk det til bedre på slutten. I morgen skal vi ha prøve i kort gradering, og på fredag skal vi klippe kort gradering på hårmodell! Dette er jeg veldig spent på, og kjenner jeg har litt nerver. Men det skal nok gå bra! Heldigvis har vi lærerne der som kan hjelpe oss hvis vi blir usikre :)


I helgen klippet jeg Mamma. Prøvde meg på en konkav helform, noe jeg ikke har gjort på flere uker. Den ble ikke så konkav som jeg hadde tenkt, fordi jeg ikke fulgte inndelingslinja like bra som jeg burde, men litt konkav ble den. Hun hadde en lignende frisyre fra før av, men det ble likevel litt forandring.  

Luggen hennes er litt kortere enn resten av håret, derfor ble ikke den med i helheten. 


Fønen kunne blitt enda finere, men det ble litt travelt på slutten. Alt i alt er jeg fornøyd med resultatet! :) 
 


I morgen er det ny uke med nye muligheter. Jeg gleder meg! ;) 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.