Armycut is the new black

Postet av Linn Catherin Hansen den 30. Sep 2014

I morgen begynner vi på noe nytt:
Vi skal lære permanent!
Det kommer til å bli helt vildt, jeg gleder meg masse! Det skjer mye kult i løped av ukene som kommer, og hold deg fast: Snart blir det fancy hårfine menneskebilder på bloggen.
Men i mangel av mennesker så har jeg bilde fra dagens klipp:
Rett oppestående, eller jeg liker si 'Armycut'.
Frisyren er ganske enkelt og greit helt flat oppå og kort under, vi måtte føne en del og småklippe for å få den fine flate linjen.
Det føltes som om jeg stod og klippet gress, så vet ikke om jeg ble helt yrkesforvirret eller hva det var men jeg likte det. (Jeg tror ikke gartner funker, har prøvd meg på blomster-jobb før og det var fint med farger men blomster er kjedelige å prate med).
Om jeg selv ville hatt armycut gjenstår å se, men jeg forutser at dette muligens blir mote om noen år. You never know.
Vi fikk se litt bilder med 'firkantet' design, og jeg digger stylingen som er på en måte basert på denne klippen. Lærerne viste litt eksempler, blant annet Miley Cyrus (elsker håret hennes) og hårfine Will Smith. Jeg vil så gjerne prøve denne stylingen en eller annen gang, og regner med jeg får ganske mange muligheter i fremtiden.
Dermed sagt er det en kul klipp og jeg syntes dukken kledde den. 

Da var jo frøken Floke på sitt fineste. Hun har kommet langt, men nå er det altsa adjø siden vi ikke lenger trenger henne og håret hennes er jo for kort til å gjøre noe nå (eller?....vi venter i spenning)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.