Niran Manthurat

Niran Manthurat

Student

# UT på Eventyr hos Adam og Eva Grensen !!

Postet av Niran Manthurat den 8. Okt 2014


Her har dere par bilder av første dagen ut i salong som rydde hjelp hos Adam og Eva Grensen. Dette var noe nytt og spennende, eneste gangen jeg har vært i salong er når jeg skal klippe meg, men i dag så skulle jeg faktisk gå rundt passe på at alt er i orden, rydde der det trengs og evnt. ta imot kunder. så dette var et helt nytt eventyr for meg :D Men best av alt var folkene som tok oss imot og viste oss rundt !!! så mye energi og varme med en gang jeg og Nora gikk inn i salongen noe som gjør at jeg får mer lyst til å jobbe hos Adam og Eva! så creeds til alle dere fantastiske folk på Adam og Eva Grensen:D ( på bildet over ser dere Thomas, Sissel og Fatima ) I digg !!!!!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.