Farger, interiør og stil

Postet av Linn Catherin Hansen den 9. Okt 2014

Utenom frisør så har jeg en nerd når det kommer til design og interiør, det inspirerer meg veldig med sterke farger og kontraster. Denne høsten så er det lilla, gull og svart som jeg har lagt elsk på!
Etter å ha sett på Vidal Sassoon filmen og hvordan han ble inspirert av bygg og arkitektur tenkte jeg litt på hva som inspirerer meg litt: Colors, patterns and shapes!

Sommer er gjerne svake pasteller, blomster og hvitt sølv mens høst er sterke kontraster, metallic og paljetter. Våren forbinder jeg gjerne med mye svart, med sterke farger av blå, rød, grønn og orange (Klesstil).
Når jeg reiser til København blir jeg alltid så inspirert av menneskene der, de har utrolig mye svart i stilen sin men det ser så utrolig elegant og sofistikert ut. De klarer på en måte å gjøre sort, en relativt kanskje ensformig farge alene til å bli elegant med tilbehør av mønstere og små vesker eller tilbehøv i metaller og paljetter. København er spesielt vakkert på våren, det er noe med den iskalde friske luften, de søte menneskene og den vakre byen med de gamle tidløse byggningene.

Her er litt bilder med inspirasjon fra interiørdesign og litt diverse (kan jo føre litt inspirasjon når det gjelder hår også, hvis ikke så er de koselige å se på iallefall.)


Kilder:
http://www.urbankaleidoscope.com/fall-we-call-it-a...
http://www.pinterest.com/search/pins/?q=bohemian%2...
http://www.tumblr.com


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.