Enda en uke i Oktober!

Postet av Linn Catherin Hansen den 17. Okt 2014
Dagene har gått fort, vi har jobbet med tung fargeteori denne uken og de siste to dagene har vi modeller på besøk som vi gjør vårt ytterste for å gjøre fine.
Jeg fikk plass som ryddehjelp på Adam og Eva i Fornebu. For å si det slik så fikk jeg totalt sjokk når jeg kom inn der for det var absolutt nydelig! Det kunne ikke vært mer meg med alle fargene og dekoren, og jeg følte jeg nesten ville bli igjen. Det er et privilege å kunne være i denne salongen. De er også utrolig søte der, så jeg er så utrolig glad for at jeg har fått denne sjansen. Det gikk overraskende bra og jeg skal dit igjen i morgen.
Utenom det har det vært litt modelljakt (der jeg måtte forlate ganske raskt pga en avtale med fargemodellen min i forveien av prøven dagen derpå, men tapre Silja og Livia stod der og kjempet tappert videre for å finne modeller!).
I morgen skal vi ha permanentmodeller, og håper det går fint ettersom jeg har hatt et ganske turbulent modell-problem de siste dagene.


Bilde: Vakre Adam og Eva på Fornebu.

I dag farget jeg Signe, barndomsvennine jeg har kjent i nesten 15 år. Hun gikk fra blondt til en slags fantastisk mix av Inoa 8 i indre område med oksidant 3% og Inoa 7.21 i ytre området med oksidant 6%.
Her er resultatene:

Før:Ooooog etter:

Litt lettere å se fargen, den ser litt varmere ut på bildet enn den egentlig ble. :)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.