HEL FORM: klippedag nr 3!

Postet av Iselin den 6. Feb 2013

Hallo! 

Idag gikk det heldigvis litt bedre! Brukte balsam på dukka engang til så det skulle bli litt enklere å gre, og heldigvis ble det det! Gikk liiitt fortere idag, men det som jeg brukte aller mest tid på var den første inndelingen. Og de første konkave. 

Da jeg endelig fikk delt ordentlig inn og klippet, klarte jeg ikke å klippe ordentlig. Spurte om hjelp hele tiden og måtte virkelig fores inn med teskje! Det er mildt sagt sykt godt å ha så tålmodige lærere som mer enn gjerne forklarer ting 100 ganger til! Det gikk, etter masse forklaringer (og en times lunsjpause) mye bedre. Fikk delt inn enda litt fortere og klarte å holde fingrene etter inndelingslinjen. Fikk til og med begynt med føning! Ikke verst på åtte timer, liksom.. 

Har valgt å rett og slett bruke den tiden jeg trenger på å forstå det, slik at jeg ikke bare kan gjøre det best mulig på testen vi har på fredag, men også senere. I morgen har jeg satt meg mål om at jeg skal få fønet også! Det skal jeg klare! 

Digger fremdeles skolen! Like konsentrert som alltid :) 

ønsk meg lykke til med målet mitt for morgendagen! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.