Litt nervøs, bare "litt"!

Postet av Iselin den 7. Feb 2013

Heihei, folkens :)  vel, jeg nådde ikke helt målet mitt idag.. Det var, for å være het ærlig, litt nedtur. Men jeg fikk da til å klippe ordentlig idag da :) det gikk på en måte fortere idag, og det jeg kan gjøre imorgen før testen begynner er å dele inn! For det er tross alt det jeg bruker aller lengst tid på. 

Føningen tror jeg skal gå greit, så lenge jeg får tid til det, haha! Skal nok få det til! Til tross for at jeg stresser, er litt shaky og nervøs, så har jeg masse pågangsmot og stå-på vilje! Man kommer ingen vei uten, og jeg skjønner jo mye bedre hva jeg gjør feil i dag enn igår, og da vil det bli enklere i morgen! :) bare jeg ikke skjelver like mye som jeg gjorde på et tidspunkt idag, blir ikke mye reine klippelinjer av det, høhø! 


Lykke til med imorgen, alle! Vi skal nok klare det superbra!

Dagens, og alle andre dagers motto: 


1 Kommentar

Kommentarer

  • Stian Lund Hernes

    Masse lykke til til deg også, Iselin! :) Du kommer til å klare deg kjempe fint, bare få deg en god natt søvn i dag, så du er opplagt og skjerpet i morgen ;)

    07 februar 2013
  • Iselin

    Takk! Ja, håper da det! Er så nervøs.. Tipper jeg skal dele inn håret med en gang jeg kommer på skolen imorgen :p lykke til til deg og :D! We can do this!

    07 februar 2013

Logg inn for å skrive en kommentar.