Helfom

Postet av Aleksandra den 7. Feb 2013

Da har jeg fått tatt bilder av min helfom klipp denne uken. 
Jeg er veldig fornøyd, men skjønner at det er en del og jobbe med. En helfom klipp kan virke så veldig lett, men er utrolig vanskelig, når man må holde det absolutt riktig til enhver tid. 

Dette er jo en klipp som skal være markert i alle kanter, noe som er veldig vanskelig. Det er veldig lett å dra det for langt ut av hodebunn, noe som gjør at man får en gradering! 


Her er klippen tatt forfra. Luggen er, som dere ser, ikke helt ferdig, den er ikke blitt fønt på dette bilde. 


Kippen fra siden. Her har jeg fått til en fin diagonal linje, og som dere ser, er den ganske så markert. Veldig fornøyd med denne siden. 


Kippen sett bakfra. Her er det noe og jobbe med. Her har jeg dratt håret ned med kammen, og det kom fram en liten gradering. Ellers så er linjen ganske rett. 


Jeg er veldig fornøyd med denne uken, selvom jeg merker at det er slitsomt og stå i 8 timer og jobbe konstant. Det er virkelig en treningssak og kunne klare det. 

I morgen er det test i helform, og håper jeg klarer det bra. Med de utrolig flinke lærerene, tror jeg dette vil gå så det suser for alle. 

En spesiell takk til en spesiell lærer i dag, som har hjulpet meg når jeg trenger det mest. Jeg skjønner nå at de ansatte på skolen er virkelig der for at elevene skal få best mulig utdanning, og alle vil at alle skal ha det bra. For et miljø! 

Sier takk for denne gang, og ønsk meg lykke til i morgen! 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.