Klippetest: hel form

Postet av Trine Enger Sveen den 11. Feb 2013

KLIPPETEST: HEL FORM

Fredag 8.februar kl.12.00 startet testen. Den bestod av en teoriprøve og en test i klippen. 
Vi fikk 30 minutter på teorien og 4 1/2 time på det praktiske. I løpet av den tiden skulle vi vaske, klippe, føne og så klippe det igjen i tørr tilstand. Jeg hadde 5 minutter igjen av tiden da jeg var ferdig. 
Jeg endte opp med karakter: 3

Jeg hadde litt øremerke på venstre side, dvs. jeg gredde og holdt håret for stramt over øret, så da håret tørket ble det kortere nettopp der. Bak hadde jeg litt økende gradering (håret i de øverste passéene var litt lenger enn det under). Det kunne jeg klippet vekk da jeg hadde fønet håret, men det så jeg ikke der og da. I tillegg hadde jeg litt gradering på sidene (det var klippet opp, jeg hadde ikke 0 grader, men kanskje 5 grader). 

Teoriprøven fikk jeg 9,5/12 poeng. Det ble jeg ganske så fornøyd med! 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.