Mine første foliestriper!

Postet av Mina Haug den 5. Nov 2014

Ja, du leste riktig! Jeg har faktisk for første gang fått prøve meg på foliestriper. Dog på dukke, men så utrolig gøy uansett. Følte jeg fikk teknikken på det ganske fort, selv om jeg selvsagt fortsatt trenger trening i det. Jeg øvde også på fønteknikken i en rundbørste-føn, veldig mye vanskeligere enn man skulle tro! Jeg klarte til og med det store å brenne meg på dukkehåret. Flink Mina, flink... Øve måtte jeg jo når jeg senere skulle få modellen min til salongen for vippe/bryns-farge og vask og føn. Det gikk faktisk overraskende bra, og kunden ble kjempefornøyd! Jeg fikk faktisk terningkast 6, hvis vi kan si det slik. Fønen ble jeg selv kjempefornøyd med, da jeg fikk samlet alt håret uten at det "frizzet" seg. Har dessverre ikke bilde..

Igår (mandag) var det kolleksjonsdag i salongen, noe som betyr at salongen var stengt for kunder, men alle hadde modeller til kolleksjonsklipp/farge. Jeg brukte denne dagen til mine to observasjonsoppgaver, siden jeg fikk litt mer kreative utførelser å notere enn normalt.


Dette er før og etter resultat av min observasjonsoppgave. Klipp er gjort av Sofia og farge Jelena.

Jeg er så utrolig inspirert, og gleder meg til å komme tilbake på skolen for å øve på ulike ting og teknikker på dukken. Jeg trives utrolig godt i salongen, og føler jeg blir flinkere/klokere for hver dag som går. Jeg er nysgjerrig og flink til å ta initiativ til oppgaver. Jeg har faktisk kommet frem til at det er det her jeg vil bli! Så da blir det kanskje noe ut av meg likevel.

Og sist, men ikke minst. Jeg har fått utplasseringsplass på Toni&Guy også i neste periode! Hurra!! :D

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.