Dag 7 på utplassering har vært super :)

Postet av Silja Haugen den 5. Nov 2014

Alle dumme følelser fra i går er nå borte, og motet er tilbake på plass. :) I dag har det vært en morsom dag. Jeg har sittet modell for Andrea fra klassen som jeg er utplassert med, og hun har fønet håret mitt med rundbørste.

Noen bilder fra dagen:
Meg på toget på vei til jobb:Før vi startet å føne meg viste Petra, en av frisørene oss hvordan vi skulle føne best mulig. Hun fønet Mia, en av de ansatte som nettopp var nyfarget, og vi fulgte nøye med og stilte spørsmål.
Resultat av fønen på den ansatte:

Det er perfekt volum, og spissene ligger utrolig fint og er fantastisk polert og formet!

Her er noen bilder av meg og Andrea:
Resultatet av fønen legger jeg ut i morgen! :)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.