Inspiration + Denne uken!

Postet av Aleksandra den 15. Feb 2013
'
Hårfarger har nådd et helt nytt stadium etter at pastellfarger ble in. Det er utrolig kult, og nå til våren vil dette være å se rundt vært hjørne. 

Bilder tatt fra google.no.

_________________________________________________________________________________________________

Denne uken har vi holdt på med hele tre forskjellige graderinger. Økende, minskende og parallell gradering. Det har vært spennende, intenst, og utrolig slitsomt. Det er ikke et sekund hvor hode kan hvile. I lunsjpausene tror jeg de fleste sitter å tenker projeksjon, distribusjon og form. Det er nummeret før man ikke kan spise maten før den er i riktig projeksjon i forhold til munn, og perpendikulært ut ifra bordet. 

Vi koser oss med dagene, og lærerene. Dagene lyses opp for hvert smil man møter rundt hjørnet, og det hjelper en sliten elev. 

I dag har vi vel hatt den mest gøyale dagen hittil. Vi øvde på parallell gradering, som vi skal ha i test på tirsdagen som kommer. Ikke nok med det, så hadde vi Blogg-Event fra 14-16. Dette er noe vi elevene aldri har vært med på, men har hørt litt om. Vi fikk besøk av alle slags mennesker, som elevene hadde invitert. Vi ga fantastisk hodebunnsmassasje, fønet og stylet. Tror de fleste som gikk ut var svært fornøyde. Vi lo, smilte og hadde det kjempe morsomt. 

Helt til slutt var det klart for kåringer. Det heter jo Blogg-Event, derfor skal bloggene kåres. Idag ble gruppe B kåret til beste blogge-gruppe. Det er min gruppe, og jeg er utrolig stolt! Det er morsomt å være med på noe som får ros. Den andre kåringen som er, er månedens blogger. Denne måneden ble det alles kjære Iselin Kalstrup. Hun er også i gruppe B, og har bidratt med mye. Titt innom bloggen hennes, så skjønner dere hvorfor hun ble kåret. Vel fortjent. 


_________________________________________________________________________________________________

15. Mars er neste Blogg-Event, så ta dere fri fra jobb og skole og kom innom. Vi lover god stemning, avslappning og super service. I tillegg kan man kjøpe frisør produkter hos oss, noe som er et stort pluss for mange. Gleder meg allerede! 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.