Like lengder!

Postet av Iselin den 20. Feb 2013

Hei igjen, folkens! Begynner å gå litt tom for åpningsreplikker nå, merker jeg. Det får bare gå, dere overlever vel med et enkelt "hei!" og vil jeg tro! 

I dag begynte vi med en ny klipp. Uten demo. "Finn ut av det selv". Jahaaa ja... Du meiner det... Som dere så jeg skrev igår er ikke det å ikke vite noe min sterkeste side. Jeg liker å vite ting. Skulle gjerne visst alt i hele verden om jeg hadde hatt stort nok hode til det! Men det var ikke så vanskelig å tenke selv (det er jo det det går ut på, sånn egentlig)! Fikk til og med komme opp og tegne det jeg trodde på tavlen. Det ble et kjempefint opp-ned-eggehode-med-hår-helt-innpå-kinnet-og-øyet-oppe-ved-krest- hode. Alldeles nydelig, med andre ord! Den holdt (heldigvis) for å vise hva slags inndelinger jeg kunne tenkt meg, da. Og det er vel det viktigste! Det er nå det er vanskelig å tro at mamma maler og er flink til det. 

Og for å illustrere hvordan inndelingene skal se ut (altså en projeksjonstegning. Sånn ca) så kan jeg dele mine tegnekunnskaper i paint med dere! Så skal dere få se hva jeg tenkte først. 


Se der ja. Vakkert! Tro det eller ei, men denne ser bedre ut enn den jeg tegnet på skolen idag. Ja, de røde strekene er da altså inndelingene, den blå på toppen viser guiden min, og på denne klippen er guiden mobil. Så har jeg bare delt inn til pannelugg og ellers vertikale linjer helt til jeg kom til krona, da lagde jeg pivotale inndelinger (eller kakestykker, hihi). Har ikke tegnet på designlinjene (som skal være grønne!) her. Men dette her var ikke så ille, og det var slik jeg endte opp med å dele inn også. 

Å klippe like lengder, gikk veldig bra imens jeg holdt på med å lage guiden (lagde en rett over hodet og en fra øre til øre, for å gjøre det enklere for meg selv) Fikk litt hjelp da jeg ikke helt skjønte hva de snakka om før jeg så det foran meg. Måtte jo tross alt finne ut av inndelingene selv. Hallo liksom, tenke sjæl, hva er det? Neida, det gikk jo som sagt greit, men det er fint med hjelp. Og hjelp trengte jeg mer av da jeg kom til krona. Å dele inn fra ETT punkt viste seg å være litt mer utfordrende enn jeg hadde sett for meg. Etter å ha fått forklart nøyaktig det samme noe som føltes som hundre ganger løsna det litt for meg også! 


Her i full gang! Sjekket at det er riktig med gradene og. I alle fall det jeg tror er riktig! Syns det gikk ganske bra idag alt i alt! Tok litt tid før det løsna, men nå vet jeg hvordan jeg skal gjøre det. Hadde jo gjort det riktig da jeg sleit med å finne ut av hvordan jeg skal gjøre det og, så da er det vel sikkert greit da, haha! 

Ordna vaskemaskina har jeg fått gjort idag og, om noen ble litt nysgjerrige på hvordan det gikk. Haha. 

Sjallabaaaiis! 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.