Stronger now, than ever

Postet av Aleksandra den 26. Feb 2013

På grunn av sykdom har bloggen blitt litt glemt. Men nå er jeg tilbake, sterkere enn noen gang. En liten update til dere som følger med, så har vi hatt test i Parallell gradering, vi har klipt Like Lengder og er nå ferdig med Økende Lengder. Nå kommer det som er spennende, nemlig sammensetninger av klipper. Kort gradering, Like Lenger/Økende lengder/Gradering osv. Det kommer til å bli spennende å kunne klippe noe som faktisk vil bli en form man kan se til daglig.


Her er jo da bilde av Diana, som har en prallell gradering på sidene, som skaper en slags "vifte-form". Jeg tok dessverre ingen bilder av klippen min etter testen, men jeg fikk en og er strålende fornøyd. Den lever jeg lenge på! 


Jeg sitter egentlig og skriver helt uten inspirasjon, noe som gjør det vanskelig for meg å skrive bra, så jeg setter en strek her for denne gang. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.